Novinka Efekt lupa
  • 1 z 4
 

Variace na pštrosí téma (2001)

 
  • Autor: Miroslava Moravcová
  • Nakladatelství: Montanex
  • Místo vydání: Ostrava
  • Rok vydání: 2001
  • Počet stran: 87
  • Typ knihy: brožovaná
  • ISBN: 80-7225-049-3
  • Obálka: částečně opotřebovaná, skvrny od polití, zažloutlá
  • Ořízka: na spodní skvrna od polití
  • Knižní blok: na okraji několika stran malá skvrna od polití
  • Stav: ■ ■ ■ □ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
99 Kč
   
Kód produktu 48812
Kategorie Kuchařky
 

Také v poslední době váháte, zda koupit či nekoupit maso nabízené v obchodech? Náhradou bez zdravotních rizik se může stát pštrosí maso, o jehož přednostech se můžeme přesvědčit už i u nás. Pštrosí maso je vhodné pro každou úpravu. Pštrosí maso lze tedy péci, smažit, grilovat, vařit, dusit, jedním slovem - připravovat všemi známými způsoby. Vyzkoušejte taky vy, jak pštrosí maso chutná.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola