Novinka Efekt lupa
  • 1 z 6
 

Ošetřování a kuchyňská úprava zvěřiny (1983)

 
  • Autor: Jarmila Rakušanová
  • Vydalo: SZN
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 1983
  • Vydání: první
  • Počet stran: 240
  • Ilustrace: Alena Barešová
  • Typ knihy: lepená vazba s tvrdými deskami
  • Desky: mírně opotřebované, malé otlaky, oděrky
  • Stav: ■ ■ ■ ■ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
59 Kč
   
Kód produktu 32976
Kategorie Kuchařky
 

Pro publikaci bylo vybráno na 360 receptů, obsahujících návody na přípravu polévek, vnitřností, zvěřinových pokrmů, některých příloh podávaných ke zvěřině i na konzervaci zvěřiny. Byly voleny předpisy na úpravu těch druhů zvěřiny, s nimiž se můžeme v naší kuchyni setkat nejčastěji, předpisy snadno proveditelné a pracovně méně náročné, aby ušetřily čas zaměstnané ženy a vyhověly snaze po rychlé, chutné i lákavé a z hlediska správné výživy vhodné stravě. Přihlíží se také k polotovarům, jež lze nakoupit v obchodech, a jejich použitím ušetřit čas.
Kniha chce přispět ke správnému zacházení s ulovenou zvěří a zvěřinou a k účelnému využití všech hodnot, které poskytuje, tedy např. i kožek a kůží. Obsahuje proto informace o tom, jak zacházet s úlovkem od jeho dopravy z místa ulovení, o jeho uskladnění, rušení a ošetřování koží až po úpravu zvěřiny jako pokrmu.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: