• 1 z 4
 

Koření v naší kuchyni (2005)

 
  • Autor: Miloslav Nosovský
  • Vydala: Agentura VPK
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 2005
  • Vydání: první
  • Počet stran: 90
  • Typ knihy: brožovaná
  • ISBN: 80-7334-060-7
  • Obálka: mírně opotřebovaná
  • Ořízka: malé otlaky
  • Stav: ■ ■ ■ ■ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
45 Kč
   
Kód produktu 5034
Kategorie Kuchařky
 

Ne nadarmo se říká, že koření je kouzlem vaší kuchyně. Koření je to, co jídlo činí jídlem, největší tajemství kuchařů, základ různorodosti kuchyní a kultur národů světa.
V této knížce nahlížíme do historie používání koření, objevování jeho blahodárného vlivu na jídelníčky celého světa a rovněž poznávání jeho l
éčivých účinků. U jednotlivých druhů koření vám prozradíme mnoho z jejich kouzel a nabídneme vám lákavou řadu nových receptů a rad z exotických zemí původu.
A nakonec to nejlepší: Nejvyšším uměním používání koření je míchání kořenících směsí. Exotické směsi z Dálného východu - Japonska, Číny, Thajska, Indonésie, tajuplné směsi z Afriky a Indie, i nám blízké směsi evropských národů - z řecké, italské, francouzské a samozřejmě české a slovenské kuchyně.
A protože právě kořenící směsi jsou naše největší láska, připravili jsme pro vás novou inspiraci a přehlídku receptů kořenících směsí, založených na tradici kuchyní z celého světa.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: