Konzervace a ukládání potravin v domácnosti (1988)

 
  • Autor: Karel Půhodný
  • Vydalo: SZN
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 1988
  • Počet stran: 320
  • Ilustrace: Ondřej Švarc
  • Typ knihy: vázaná
  • Desky: mírně opotřebované, malé otlaky
  • Ořízka: mírně ušpiněná, na horní malá skvrna
  • Stav: ■ ■ ■ ■ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
49 Kč
   
Kód produktu 8289
Kategorie Kuchařky
 

Kromě všeobecných zásad konzervování, zpracování a ukládání ovoce a zeleniny a informací o vhodnosti jednotlivých druhů ke konzervaci přináší příručka návody ke kompotování různých druhů ovoce, k výrobě džemů, marmelád, rosolů, povidel, ovocných sýrů, past a másel. Seznamuje také s přípravou ovocných polotovarů, zeleninových protlaků, kečupů, moštů, sirupů a vín, dále se sušením a zmrazováním ovoce, s konzervací hub, masa aj.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: