• 1 z 4
 

Konzervace a ukládání potravin v domácnosti (1986)

 
  • Autor: Karel Půhoný
  • Vydalo: SZN
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 1986
  • Počet stran: 320
  • Ilustrace: Ondřej Švarc
  • Typ knihy: brožovaná
  • Obálka: mírně opotřebovaná
  • Stav: ■ ■ ■ ■ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
49 Kč
   
Kód produktu 33342
Kategorie Kuchařky
 

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: