Konzervace a ukládání potravin v domácnosti (1976)

 
  • Autor: Karel Půhoný
  • Nakladatelství: SZN
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 1976
  • Vydání: první
  • Počet stran: 263
  • Typ knihy: lepená vazba s tvrdými deskami
  • Desky: částečně opotřebované, otlaky, oděrky na hranách
  • Hřbet: částečně utržený, opravený páskou
  • Ořízka: malé otlaky, zažloutlá, ušpiněná, malé skvrny
  • Knižní blok: jeden list mírně natržený
  • Stav: ■ ■ ■ □ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
59 Kč
   
Kód produktu 7152
Kategorie Kuchařky
 

Praktická příručka pro domáctnost, která po úvodních statích přináší návody na konzervování potravin; její předností je, že v žádném receptu nepoužívá chemické přísady. Probírá totiž pouze konzervování teplem (kompoty, mošty, protlaky, kečupy, sterilovoná zelenina a houby, zeleninové štávy, zmrazováním (masa, hotových jídel včetně pečiva, vajec, mléčních výrobků, hub, ovoce,zeleniny), konzervaci cukrem (džemy, marmelády, rosoly, ovocné sirupy, proslazené ovoce), sušení, konzervování alkoholem (ovocná vína, alkoholizované mošty, ovoce v alkoholu, ovocné likéry), konzervaci octem (zelenina, houby v octě, aromatické octy), solením a uzením, konzervování vajec, skladování čerstvého ovoce a zeleniny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: