• 1 z 4
 

Francouzská kuchyně pro zpestření jídelního lístku českých hospodyněk (1991)

 
  • Autor: Marie Janků-Sandtnerová
  • Vydal: Ivo Železný
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 1991
  • Počet stran: 126
  • Typ knihy: brožovaná
  • ISBN: 80-7116-043-1
  • Obálka: částečně opotřebovaná, malé otlaky, ušpiněná, malé skvrny
  • Ořízka: mírně ušpiněná, malé otlaky
  • Stav: ■ ■ ■ □ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
49 Kč
   
Kód produktu 5538
Kategorie Kuchařky
 

Francouzská kuchyně patří mezi ty, které se ve světě nejvíce proslavily. Už Marie Sandtnerová zjistila, že francouzská jídla jsou zdravější, chuťově i na pohled podstatně pestřejší než ta naše. Za vyzkoušení rozhodně stojí studené i teplé předkrmy, polévky, pokrmy z ryb, drůbeže, hovězího i vepřového masa, přílohy, zeleninové saláty i moučníky.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: