Dietní vaření (1949)

 
  • Autor: Jiřína Gjuričová
  • Vydala: Rada žen
  • Místo vydání: Praha
  • Rok vydání: 1949
  • Počet stran: 203
  • Typ knihy: brožovaná
  • Papírový přebal: poškozený, natržený, ušpiněný
  • Brož: mírně zkosená
  • Obálka: částečně opotřebovaná, otlaky, oděrky
  • Ořízka: mírně ušpiněná, malé otlaky
  • Knižní blok: několik stran mírně ušpiněných
  • Stav: ■ ■ □ □ 
 
Dostupnost Skladem (1 ks)
89 Kč
   
Kód produktu 6287
Kategorie Kuchařky
 

Jednotlivé skupiny potravin, jejich význam v dietetice a kuchyňské zpracování. Základní typy diet, léčebná výživa při rozličných chorobách a dietní předpisy.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: